Overslaan en naar de inhoud gaan

Over ons... Historiek FVH Motors - Lotus

Frank, geboren in 1970, zoon van 5-voudig Belgisch Kampioen autoslalom Georges Vanherweghe, kreeg het Lotus DNA al van bij zijn geboorte mee.

Als kleine jongen zat hij al in de garage als vader Georges zijn Lotus Elan klaarstoomde om in het weekend de volgende race aan te vatten. Het was dan ook niet verwonderlijk dat zijn studies alles met automechaniek te maken hadden, in 1992 haalde hij zijn diploma als graduaat (Bachelor) in de automechaniek met zijn thesis over de Lotus Elan Turbo als kers op de taart.

Na enkele jaren ervaring opgedaan te hebben in een Toyota garage, waar hij ook veel aan Lotussen werkte, werd in 1999 FVH Motors opgericht.

Als gepassioneerd Lotus liefhebber zorgde Frank al van in het begin dat de klanten hun dierbare wagen aan hem konden toevertrouwen omdat hun wagen behandeld werd zoals Frank zijn eigen wagens behandeld, met respect, gevoel voor de mechaniek en altijd strevend naar perfectie.

Het duurde dan ook niet lang vooraleer FVH Motors een referentie in de Lotus-wereld werd en klanten van binnen-en buitenland de werkplaats kwamen opzoeken. De werkplaats werd continu ge-update met de laatste nieuwe toestellen en gereedschappen om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken.

Het magazijn werd uitgebreid waardoor de voorraad wisselstukken kon blijven groeien, zowel voor de nieuwe en oudere modellen. Zelfs voor moeilijk te vinden onderdelen probeert Frank altijd een oplossing te vinden.

Tot op heden wordt er nog altijd met dezelfde filosofie aan de Lotus wagens gewerkt en zijn al vele Lotus wagens de werkplaats van FVH Motors gepasseerd waarna hun eigenaars met een glimlach op het gezicht terug met hun Lotus konden vertrekken.

Klant gelukkig = Frank gelukkig