Overslaan en naar de inhoud gaan

Onderhoud

Onderhoud van alle Lotus modellen, van oud tot nieuw, met originele onderdelen volgens voorschriften fabrikant.

Herstellingen

Wij voeren allerhande herstellingen uit voor alle Lotus modellen, alle motoren en versnellingsbakken worden in ons eigen werkplaats gereviseerd.

Banden

Wij monteren banden voor alle Lotus modellen, we hebben verschillende soorten en maten banden op voorraad, een verzorgde montage is natuurlijk vanzelfsprekend.

Met ons 3-D uitlijnapparaat kunnen we de geometrie regelen naar ieders behoefte, weggebruik, circuitgebruik of aanpassing volgens wensen van de klant.

Carrosserie

Schade na ongeval is nooit leuk met Uw favoriete Lotus, wij garanderen een perfecte herstelling volgens de regels van de kunst. De lakspuiterij waarmee wij samenwerken garandeert een hoogstaande afwerking, waardoor Uw wagen na de herstelling er terug als nieuw uit ziet.

Aanpassingen

Wij voeren allerhande aanpassingen uit voor circuit-en race doeleinden, 4-puntgordels, race stoelen, baffled sumps, baffled fuel tanks, verbeterde remmen, regelbare ophangingen…

Tillett

Wij zijn eveneens exclusief verdeler voor de Benelux van Tillett Race Car Seats, van de mooie B5 Carbon seat voor Elise/Exige tot de B6S FIA gekeurde race stoel en de B7, de lichtste FIA gekeurde stoel ter wereld.

Voor al deze stoelen hebben we natuurlijk ook aangepaste montage kits.